Opdrachtfilm

feddehoekstra.org kan als productiehuis betrokken zijn vanaf het eerste idee tot de feestelijke première van uw eigen productie. Met ‘storytelling’ als specialiteit, maken we de juiste vertaalslag om uw ideële of commerciële boodschap sprankelend voor het voetlicht te brengen. Ook binnen uw budget!

Storytelling

‘Storytelling’, oftewel verhalen vertellen, is een persoonlijke vorm die mensen van nature gebruiken om te communiceren. Het vertellen van verhalen is noodzakelijk voor mensen om betekenis te geven aan hun bestaan. Het is daarom een effectief middel om uw publiek te raken en te verbinden. Via ‘storytelling’ wordt de juiste doelgroep op krachtige en inspirerende wijze bij uw boodschap betrokken. Het brengt het verhaal van uw organisatie, merk, strategie en product tot leven.

Het publiek wordt aangesproken en geraakt, het verhaal roept emoties op. Het inspireert omdat kijkers worden uitgedaagd zelf verbanden te leggen. De beleving van uw film wordt sterker door niet alleen op de ratio, maar ook op het gevoel van de toeschouwer te richten.

Zo raken uw klanten of medewerkers betrokken bij de kerngedachte van het verhaal. Zeker als je ze in de film zelf laat vertellen over hun persoonlijke belevenissen en hun connectie met het bedrijf. Mooie verhalen van klanten en ondernemers brengen zakelijke doelen dichterbij omdat ze gericht zijn op dialoog en interactiviteit.

2 Look 4 a View

Een goed voorbeeld van ‘storytelling’ is ‘2 Look 4 a View’. Een vrolijke, korte speelfilm (20 min.) die is gerealiseerd in opdracht van het bedrijf Pro Facilities. De Gemeente Smallingerland en het Innovatiecluster Drachten speelden ook een rol. De film gaat over ‘verder kijken dan je neus lang is’ en het hebben van een ‘open mind’, Via die verhaalelementen komt de kijker in contact met de toeristische, culturele en innovatieve kracht van deze regio.

KOOI 70 jaar

Voor bouwbedrijf Kooi, dat hun 70e verjaardag vierde, maakten we een bedrijfsportret. In de film laten we de medewerkers en eigenaar hun persoonlijke verhaal vertellen over hun werk, de relatie tot de werkgever en de geschiedenis van het bedrijf.

Wat is uw verhaal?

Of het nou gaat om de vertaalslag van uw verhaal naar een scenario, het vinden van geschikte locaties, interviews met medewerkers, casting van acteurs, het monteren en nabewerken van een film of een bijpassende huisstijl, we hebben het allemaal in huis!

Voor meer informatie over prijzen, levertijd of een afspraak, kunt u contact opnemen via info@feddehoekstra@.org of 06 15 68 05 29.

feddehoekstra.org werkte mee aan opdrachtfilms voor onder andere: Energiewacht, Maintec, BMW Nederland, Gemeente Delfzijl, Pro Facilities, Albert Heijn, Gasunie, Bouwend Nederland en Noorderpoort.

Hoofd in de wolken, poten in de klei.