Opdrachtfilm

feddehoekstra.org kan als productiehuis betrokken zijn vanaf het eerste idee tot de feestelijke première van uw eigen productie. Met ‘storytelling’ als specialiteit, maken we de juiste vertaalslag om uw ideële, educatieve of commerciële boodschap sprankelend voor het voetlicht te brengen.

Showcase SuikerTerrein

Deze showcase maakt de ontwikkelingen en educatieve innovatie zichtbaar op het SuikerTerrein. Dit experimenteergebied is gevestigd aan de rand van de stad Groningen, op het voormalige terrein van de Suikerunie en biedt mogelijkheden voor nieuwe vormen van praktijkonderwijs.

2 Look 4 a View

‘2 Look 4 a View’ is een vrolijke familiefilm (20 min.) die is gerealiseerd in opdracht van het bedrijf Pro Facilities, de Gemeente Smallingerland en het Innovatiecluster Drachten. Deze korte speelfilm gaat over ‘verder kijken dan je neus lang is’ en het hebben van een ‘open mind’, Via die verhaalelementen komt de kijker in contact met de toeristische, culturele en innovatieve kracht van deze regio.

KOOI 70 jaar

Voor bouwbedrijf Kooi, dat hun 70e verjaardag vierde, maakten we een bedrijfsportret. In de film laten we de medewerkers en eigenaar hun persoonlijke verhaal vertellen over hun werk, de relatie tot de werkgever en de geschiedenis van het bedrijf.

Storytelling

‘Storytelling’, oftewel verhalen vertellen, is een persoonlijke vorm die mensen van nature gebruiken om te communiceren en betekenis te geven aan hun bestaan. Het is daarom een effectief middel om uw publiek te raken en te verbinden. Via ‘storytelling’ wordt de doelgroep op krachtige en inspirerende wijze bij uw boodschap betrokken. Het brengt het verhaal van uw organisatie, merk, strategie en product tot leven.

Het publiek wordt aangesproken en geraakt, het verhaal roept emoties op. Het inspireert omdat kijkers worden uitgedaagd zelf verbanden te leggen. De beleving van de film wordt sterker door niet alleen op de ratio, maar ook op het gevoel van de toeschouwers te richten.

Zo raken uw klanten of medewerkers betrokken bij de kerngedachte van het verhaal. Zeker als je ze in de film zelf laat vertellen over hun persoonlijke belevenissen en hun connectie met het bedrijf. Mooie verhalen van klanten en ondernemers brengen zakelijke doelen dichterbij omdat ze gericht zijn op dialoog en interactiviteit.

Wat is uw verhaal?

Of het nou gaat om de vertaalslag van uw verhaal naar een scenario, het vinden van geschikte locaties, interviews met medewerkers, casting van acteurs, of het monteren en nabewerken van een film, we hebben het allemaal in huis!

Voor meer informatie over prijzen, levertijd of een afspraak, kunt u contact opnemen via info@feddehoekstra@.org of 06 15 68 05 29.

feddehoekstra.org realiseerde opdrachtfilms voor onder andere:

Hoofd in de wolken, poten in de klei.