Hoofd in de wolken, poten in de klei.

Onder dit motto ontwikkelt, produceert en distribueert feddehoekstra.org zowel haar eigen producties alsook films in opdracht.

Door de combinatie van acteur, beeldend kunstenaar en all-round filmmaker beschouwde Fedde Hoekstra zich altijd al als een organisatie an sich. Hij is nog steeds de drijvende kracht, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot cheap jerseys een flexibel team dat films realiseert die over de hele wereld worden vertoond en prijzen winnen.

We wholesale jerseys China koppelen daarbij onuitputtelijke creativiteit cheap jerseys (hoofd in de wolken) aan een nuchtere blik met betrekking tot de haalbaarheid van een project (poten in de klei).

Voor films in opdracht kan wholesale jerseys feddehoekstra.org als productiehuis betrokken zijn vanaf het eerste idee cheap nfl jerseys tot de feestelijke première. of het nou gaat cheap nhl jerseys om het ontwikkelen van scenario’s, het wholesale nba jerseys China vinden van geschikte locaties, casting van acteurs reviews of canada goose coats https://www.tecfe.ca Canada Goose kensington parka replica fake, het monteren en nabewerken van een film of de vertaalslag cheap jerseys naar een bijpassende huisstijl, we hebben het allemaal in huis!

Naast het maken van films levert feddehoekstra.org ook de workshops ‘acteren voor de camera’ en ‘hoe realiseer ik een speelfilm’.

Via de galerie op deze website bieden we bovendien het beeldend werk van Fedde Hoekstra aan. Inkomsten uit de galerie zullen uitsluitend NFL jerseys China worden ingezet voor de realisatie van ons project ‘Jildau’.

Twitter
Instagram
IMDb
LinkedIn
Facebook
Vimeo

Hoofd in de wolken, poten in de klei.