Hoofd in de wolken, poten in de klei.

Onder dit motto ontwikkelt, produceert en distribueert feddehoekstra.org zijn eigen onafhankelijke producties, maar ook films in opdracht.

Door de combinatie van acteur, beeldend kunstenaar en all-round filmmaker beschouwde Fedde Hoekstra zich altijd al als een organisatie an sich. Hij is nog steeds de drijvende kracht, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een flexibel team dat films realiseert die over de hele wereld worden vertoond en prijzen winnen.

We koppelen daarbij onuitputtelijke creativiteit (hoofd in de wolken) aan een nuchtere blik met betrekking tot de haalbaarheid van een project (poten in de klei).

Voor films in opdracht is ‘storytelling’ onze grote specialiteit. ‘Storytelling’ is een krachtig en inspirerend communicatiemiddel die de doelgroep bij uw boodschap betrekt. Het brengt het verhaal van uw organisatie, merk, strategie of product tot leven. We kunnen daarbij betrokken zijn vanaf het eerste idee tot de feestelijke première van uw productie. Of het nou gaat om de vertaalslag van uw verhaal naar een scenario, het vinden van geschikte locaties, casting van acteurs, interviews met medewerkers of klanten, het monteren en nabewerken van een film of een bijpassende huisstijl, we hebben het allemaal in huis!

Naast het maken van films levert feddehoekstra.org ook de workshops ‘acteren voor de camera’ en ‘hoe realiseer ik een speelfilm’.

Via de galerie op deze website bieden we bovendien het beeldend werk van Fedde Hoekstra aan. Inkomsten uit de galerie zullen worden ingezet voor de realisatie van ons project ‘Jildau’.

Crew op de set van "Tour de Force" / Foto © Hanne van der Velde

Hoofd in de wolken, poten in de klei.